Arrangementen

Dit zijn alle doldwaze, te gekke en onvergetelijke arrangementen die De 2 Gemeenten aanbiedt in de regio. Uiteraard zijn start en afsluiting in onze bruine kroeg. Ontdek ze allemaal!

Escape aan tafel – Bajes 

Het populaire concept, “Escape Room” – Bajes, nu in een spannende en vooral gezellige “aan tafel” variant. Bajes pakje aan en het avontuur begint met een gedetailleerde Escape briefing zodat iedereen weet waar we ons bevinden en wat er verwacht wordt. Ingedeeld in teams wordt er gestart met het eerste raadsel. Met je team ga je de strijd aan tegen de rest. Je lost series raadsels, codes en puzzels op. Hiermee kun je punten scoren maar ze ook verliezen. Een goede tactiek, teamwork en het kraken van codes zorgen voor een stijgende spanning en nieuwe aanwijzingen maar let goed op want er zijn ook vele valkuilen en dwaalsporen. Tijdens de spannende escape finale komt het aan op snelheid, de juiste links leggen en oplossen van de aanwijzingen om zo de ultieme code te kraken en de overwinning in de wacht te slepen. Aan het eind wordt het winnende team bekend gemaakt en uiteraard beloond! Dit spel is erg goed te combineren met een 3-gangen buffet maar ook zeer geschikt om in één keer te spelen. Zowel geschikt voor grote als kleine groepen. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Ik Hou Van Friesland

Een dynamische een interactieve spelshow, gebaseerd op het populaire programma IK HOU VAN HOLLAND. Veel onderdelen van dit programma komen terug in deze fantastische show waar jij onderdeel van bent. Het enige verschil is dat hij helemaal gericht is op het prachtige Friesland. Je hoeft uiteraard geen echte Fries te zijn om mee te kunnen doen. Voorzien van een blauwe overall en bijpassende zakdoek kan de strijd beginnen. Onder leiding van een presentator en zijn team ga je een oergezellig feest meemaken. IKHF is goed te combineren met een buffet en geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

PubQuiz XL

Onze Pubquiz is leuk voor een team- en/of bedrijfsuitje, familiefeest, buurtvereniging maar ook geschikt voor een vrijgezellenfeest.
De PubQuiz is dynamische show waarin je in teams (groepjes van maximaal 6 personen) tegen elkaar gaat strijden om de hoofdprijs. De show sluit altijd af met een spannende muzikale finaleronde. In krijg je diverse rondes vragen die je binnen een bepaalde tijd moeten beantwoorden. Elke ronde kent altijd 10 vragen. De rondes zijn thematisch van aard en kunnen gaan over geschiedenis, algemeen, Holland/Friesland maar er zijn ook visuele vragen. De quiz is spannend en onverwacht. De show sluit altijd af met een spannende maar swingende ronde. De PubQUiz is goed te combineren met een buffet of high tea te combineren en geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Foute Amsterdamse avond 

Maak kennis met je nieuwe allerbeste vrienden uit de Jordaan. Deze “rasechte” Amsterdammers toeren door de noordelijke provincies om iedereen kennis te laten maken met de AMSTERDAMSE gezelligheid. Ze hadden tot 2016 een café in de Jordaan maar door de crisis werd het daar wel heel rustig. Om de Amsterdamse humor niet verloren te laten gaan komen ze nu ook in Friesland langs. Ze hebben al vele restaurant, cafés en buurthuizen mogen bezoeken.
Tijdens de Amsterdamse Avond doen ze er alles aan om het feest onvergetelijk te maken. Met de typische eerlijkheid van de Amsterdammers, de hilarische activiteiten en de overduidelijke onderlinge verhoudingen zul jij je zich geen moment vervelen. Met recht hebben ze het hart op de tong en dat zult u gaan ontdekken. Fouter dan dit kan niet, feestelijk wordt het zeker! Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Een vraag over onze mogelijkheden?

Bel dan naar: 0566-601550