Eetcafé

De leukste en gezelligste plek om lekker te eten

Welkom bij eetcafé de 2 Gemeenten. Bij ons kun je lunchen, borrelen voorafgaand aan een diner, dineren of gewoon lekker bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. In het eetcafé serveren wij heerlijke seizoensgebonden gerechten. Onze menukaart bestaat uit een ruim aanbod van á la carte gerechten en plate gerechten. Voor een ongedwongen avond ben je bij ons op de juiste plek.

Om je alvast een indruk te geven kun je de menukaart online bekijken. Voor groepen, familiediner of vrienden onder elkaar, is het eetcafé uitermate geschikt. In overleg met jullie stellen wij een (keuze)menu samen. Liever een buffet? Ook dat is mogelijk vanaf ongeveer 20 personen. Wij hebben een mooi aanbod voor buffetten. Je mag altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Het eetcafé is samen met het café het kloppend hart van De 2 Gemeenten en Jirnsum, waar altijd iets te beleven valt, vanaf de lunch op het terras tot in de kleine uurtjes in het café.

Onze menukaart bestaat uit een ruim aanbod van á la carte gerechten en wisselt vijfmaal per jaar. Om u een indruk te geven kunt u alvast de menukaart bekijken.

Onze kok zorgt voor heerlijke buffetten, van broodtafel tot warm en koud buffet.

Weekplate 

 Elke week een wisselend weekmenu voor 12,50. kijk op facebook wat het weekmenu is.

Eetcafé de 2 Gemeenten

  • De plek in Friesland om lekker te eten.
  • Heerlijke gerechten.
  • Sfeervol eetcafé.
  • Fijne bediening.

Een vraag of reserveren?

Bel of mail  0566-601550 of info@de2gemeenten.nl