Eetcafé

De leukste en gezelligste plek om lekker te eten

Bij het binnenlopen van ons eetcafé komt de genegenheid van een Bourgondisch bruin café u tegemoet. U kunt hier lunchen, borrelen voorafgaand aan een diner, dineren of gewoon lekker bijpraten onder het genot van een hapje. In het eetcafé serveren wij heerlijke seizoensgebonden gerechten, bereid van dagverse producten. Onze menukaart bestaat uit een ruim aanbod van á la carte gerechten en platé gerechten. Voor een ongedwongen avond bent u bij ons op de juiste plek.

Daarnaast serveren wij ons 3 gangen chef-menu welke met zorg is samengesteld en verwerkt tot de mooiste gerechten. Om u een indruk te geven kunt u alvast de menukaart bekijken. Voor groepen, familiediner of vrienden onder elkaar, is het eetcafé uitermate geschikt. In overleg met u stellen wij een (keuze)menu samen.

Later op de avond, na het diner, de naborrel in het café beginnen. Het eetcafé is samen met het café het kloppend hart van De 2 Gemeenten en Jirnsum, waar altijd iets te beleven valt, vanaf de lunch op het terras tot in de kleine uurtjes in het café.

Onze menukaart bestaat uit een ruim aanbod van á la carte gerechten en wisselt vijfmaal per jaar. Om u een indruk te geven kunt u alvast de menukaart bekijken.

Onze kok heeft de heerlijke buffetten voor u klaarstaan, van broodtafel tot warm en koud buffet.

Weekplate 

 Elke week een wisselend weekmenu voor 10,-

Eetcafé de 2 Gemeenten

  • De beste plek in Friesland om lekker te eten
  • Heerlijke gerechten
  • De beste bediening

Een vraag of reserveren?

Bel dan naar: 0566-601550