J&M Teaterwurk presenteert: Echt Wier!

27 februari 2022 @ 15:00 - 17:00

Zondag 27 februari 2022

Aanvang voorstelling:  15.00 uur (zaal toegankelijk vanaf 14.45 uur)

Deuren open: 14.00 uur

€ 18.50 te koop via www.de2gemeententickets.nl

Dit nieuwe en oorspronkelijk Fries toneelstuk van Bonne Stienstra wordt gespeeld door Jan Arendz en Marijke Geertsma met als speciale gast Frâns Faber, tekenaar, illustrator en muzikant. De regie is weer in handen van Bruun Kuijt.
‘Als je lang bij elkaar bent, valt er weleens een stilte.
Een stilte die misschien steeds langer duurt, omdat het meeste al is gezegd.
Maar als de relatietherapeut wil, dat je elke dag een uurtje met elkaar praat, dan doe je dat, dan ga je er voor zitten.
Dan komen de verhalen, misschien wel geheimen, nog nooit eerder verteld.
Dan blijkt, dat hoe lang je ook bij elkaar bent, nog steeds niet alles is gezegd.’

Echt Wier! is een voorstelling over dagelijkse zaken, over praten en zwijgen, over trouw en eenzaamheid, over opruimen en bewaren, over slapen en wakker liggen, over weer en wind, over toen, over nu, over straks.
Jan Arendz en Marijke Geertsma zijn in het dagelijkse leven niet alleen collega’s maar ook man en vrouw. Zij kennen het probleem van een echtpaar op leeftijd, dat doordat zij dagelijks bij elkaar zijn, uit elkaar kunnen groeien.
Jan en Marijke verbreken de stilte, vertellen verhalen en spelen scènes, komisch en uit het leven gegrepen.

27 februari 2022
Kosten: