• Dit event is voorbij.

Kind is de BAAS! incl. Superhelden workshop

14 april @ 15:30 - 20:00

Tijdens de 2e editie van Kind is de BAAS! hebben we als extra activiteit een superheldenworkshop! Sanne Talman van Sannergy Kindercoaching komt een superheldenworkshop geven! Samen met Sanne maak je een cape, masker en doe je leuke spellen. Je sluit de middag af met een echt diploma! Geschikt voor alle leeftijdtijden.

Iedereen kent dat wel, even met je vrienden of familie en kinderen gezellig borrelen/eten. Wat is er fijner dan dat jij ongestoord kan borrelen/eten en je kinderen zich vlakbij goed vermaken? Dat kan! 24 februari starten wij met de 1e keer Kind is de BAAS! Jij gaat lekker zitten en wij geven jouw kinderen het gevoel dat zij deze middag de BAAS! zijn. Onbeperkt ranja, kinderdisco, springkussen, knutselen en kleuren, dat moet toch goed komen? Zeker van een plekje, reserveer snel een tafel.

Volgende editie: 26 mei en 30 juni

De 2 Gemeenten